JUSTthIS: juridisch en informatieadvies voor de zorg

Heeft u een juridische vraag?                                                                            

U bent zorgaanbieder in de eerstelijn, care of cure. JUSTthIS u helpen met uw juridische vragen. Wilt u weten of u voldoet aan bepaalde wet- en regelgeving? Zit u met een specifieke vraag? Samen met u bekijkt JUSTthIS de context van uw vraag, wordt inzichtelijk wat de kern van de vraag is en ontvangt u advies. Neem contact op.

Heeft u een vraag over informatie uitwisseling of beheer?                                          

pic 8Door de complexiteit van de zorg betekent elke wijziging voor uw organisatie een interne verandering. Het doorvoeren van een dergelijke wijziging zal moeten plaatsvinden in uw processen, bij uw mensen en op meerdere afdelingen van uw organisatie. Door de transities vragen de nieuwe partijen waar u mee werkt om meer én méér gedetailleerde informatie. Hoe gaat u hiermee om en welke mensen binnen uw organisatie zijn hiervoor verantwoordelijk. Bent u in control?

JUSTthIS ondersteunt u met deze vragen. Door middel van advies, trainingen en waar nodig tijdelijke vervanging van een medewerker. Uw organisatie kan ook gescand worden, zodat u inzicht krijgt in de status van uw compliance op het gebied van informatie uitwisseling.

Heeft u een vraag over de inzet van ehealth / domotica?                                                  

pic 11Hoe ga je als organisatie om met nieuwe technologieën en welke visie bestaat hierop? Wanneer u gebruik maakt of wilt gaan maken van online toepassingen, dan zijn juridische kaders van belang. Zijn uw processen juist ingericht voor het werken met deze nieuwe toepassingen?JUSTthIS spreekt de taal van de partijen die betrokken zijn bij de uitvoering van uw informatiestromen. Meer over ehealth advies.

Zoekt u een training?         

JUSTthIS biedt trainingen over de laatste ontwikkelingen in de zorg, bijvoorbeeld op het gebied van ehealth. Zodat uw medewerkers weten waar ze op moeten letten. Meer over trainingen.

Samen naar een werkbare oplossing. Werkwijze JUSTthIS.

Heeft u andere vragen? Neem contact op met JUSTthIS.

Over JUSTthIS

JUSTthIS adviseert zorgorganisaties en start-ups in de zorg bij juridische en informatiebeheer vraagstukken. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken rondom privacy en procesoptimalisatie.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann