JUSTthIS: juridisch en informatieadvies voor de zorg

Hoe helpt JUSTthIS u?
pic 16

Samen met u werkt JUSTthIS aan het inzichtelijk maken van uw grootste uitdaging en komen we tot een werkbare oplossing. JUSTthIS biedt antwoorden op uw vragen, advies, een scan en waar nodig training voor uw medewerkers.

Hierbij mag u van JUSTthIS verwachten dat zij:

  • Dienstverlening biedt die aansluit en voortbouwt op interne kennis.
  • Samen met u werkt aan een borging van processen.
  • Praktische handvatten biedt die u verder helpen.

Kennis zorgsector

Veel knelpunten in het beheersen van informatie komen voort uit de complexiteit die de langdurige zorg eigen is. pic 5Wanneer een knelpunt leidt tot stagnaties is tijdelijke ondersteuning zinvol om alles weer in beweging te krijgen. Een juridische vraag bestaat nooit buiten de context van het dagelijks gebruik van bepaalde informatie. Hierdoor is het noodzakelijk naar processen en verantwoordelijkheden te kijken. Dikwijls leidt dit tot het herdefiniëren van het initiële probleem. Wat is echte probleem? Hoe is dit probleem ontstaan? Welke afdelingen en medewerkers ondervinden hier hinder van? Is het een essentieel onderdeel van het primaire proces?

Veranderingen zijn inherent aan de gezondheidssector. Het bijhouden en doorvoeren van de meest actuele wet- en regelgeving is dan ook geen sinecure. Door de complexiteit van de zorg betekent elke wijziging voor uw organisatie een interne verandering. Het doorvoeren van een dergelijke wijziging zal moeten plaatsvinden in uw processen, bij uw mensen en op meerdere afdelingen van uw organisatie.

Voor meer informatie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.

Over JUSTthIS

JUSTthIS adviseert zorgorganisaties en start-ups in de zorg bij juridische en informatiebeheer vraagstukken. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken rondom privacy en procesoptimalisatie.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann