JUSTthIS: juridisch en informatieadvies voor de zorg

Privacy, AVG, veiligheid, data uitwisseling, data ontsluiting, algemene voorwaarden, opslag van gegevens, certificering. In het zorgveld zijn er rondom informatie uitwisseling en juridische vereisten veel zaken die op orde moeten zijn.

Heeft u een juridische vraag?
JUSTthIS biedt advies aan organisaties die in het zorgveld werken. Met dit advies kunt u verder en bent u op de hoogte van de belangrijke juridische kaders. JUSTthIS werkt voor instellingen in de zorg en is derhalve op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en de vertaling naar de praktijk.

Wat doet JUSTthIS voor u?                                                                    

pic 2Bij het ontwikkelen van een innovatief concept kan JUSTthIS u ondersteunen in het stellen van de juiste vragen. Zodat uw innovatie kan bijdragen tot een concrete verbetering van het zorgproces.

Bij het ontwikkelen van een app of online toepassing zult u willen aansluiten bij de markt. JUSTthIS ondersteunt u door uw vragen te beantwoorden én door de juiste vragen aan u voor te leggen.

Mogelijk heeft u vragen over:

  • Privacy
  • Kwaliteit en veiligheid
  • Certificering
  • Informatiebeleid en informatie uitwisseling
  • Aansluiting eindgebruiker
  • Aansluiting zorg professional

JUSTthIS biedt u hierin advies en ondersteuning. Wilt u meer informatie of heeft u vragen.

Neem contact op met JUSTthIS.

Over JUSTthIS

JUSTthIS adviseert zorgorganisaties en start-ups in de zorg bij juridische en informatiebeheer vraagstukken. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken rondom privacy en procesoptimalisatie.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann