JUSTthIS: juridisch en informatieadvies voor de zorg

JUSTthIS biedt juridisch en informatieadvies aan zorgorganisaties. Zij heeft ervaring met organisaties in de eerstelijnszorg, start-ups en de langdurige zorg. JUSTthIS heeft expertise op het snijvlak van, wet- en regelgeving en ICT. Hierdoor wordt een brug geslagen tussen de partijen die betrokken zijn bij de registratie en verwerking van informatie, zowel binnen als buiten de organisatie. Als organisatie is het van belang dat u uw informatie goed beheert, bijhoudt en borgt. Vanuit vraagstukken die spelen bij de invoering van ehealth. Of die naar voren komen bij (basis)registraties. Daarnaast is een visie op informatiebeheer essentieel om nu en in de toekomst te kunnen blijven voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Maar welke vragen stelt u en hoe gaat u deze beantwoorden? Hoe staat het met de privacy van onze cliënten, van de medewerkers en hoe verwerken wij de informatie die door deze (nieuwe) toepassing naar voren komt? Niet alleen deze vragen, ook uw processen moeten onder de loep worden genomen. Hierbij biedt JUSTthIS ondersteuning. In alle fases werkt JUSTthIS samen met u naar een borging van de nieuwe methodiek binnen uw processen, zodat u hiermee zelf verder kunt.

Oprichter van JUSTthIS is Ingeborg Hoogstrate – van der Molen. Zij heeft een achtergrond in gezondheidswetenschappen en gezondheidsrecht. Zij heeft ervaring opgedaan in beleid onderzoek en consultancy binnen de gezondheidszorg en heeft zich gespecialiseerd tot informatiekundige jurist binnen de langdurige gezondheidssector. Zij voert projecten uit op het snijvlak van zorg, registraties en ICT en volgt de ontwikkelingen in de ehealth / digitalisering van de zorg op de voet. JUSTthIS werkt samen met vele partijen in de zorg, zodat ondersteuning altijd optimaal gegeven kan worden. Naast projecten is JUSTthIS betrokken bij een aantal nevenactiviteiten, waaronder een stichting die ICT tracht te ontsluiten voor mensen met een beperking. Ingeborg is op Europees niveau gecertificeerd als privacy professional (CIPP/E) en lid van de Europese privacy organisatie IAPP en de Nederlandse vereniging voor functionarissen gegevensbescherming (NFGF), zodat zij organisaties kan ondersteunen als Functionaris Gegevensbescherming (AVG) en privacy professional.

Over JUSTthIS

JUSTthIS adviseert zorgorganisaties en start-ups in de zorg bij juridische en informatiebeheer vraagstukken. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken rondom privacy en procesoptimalisatie.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann