JUSTthIS: juridisch en informatieadvies voor de zorg

pic 9Advies Ehealth 

Maakt u al gebruik van ehealth toepassingen of bent u bezig met de invoering van online communicatie middelen? Wilt u meer weten over de juridische randvoorwaarden? Dan helpt JUSTthIS u.

Heeft u een vraag over inzet van online toepassingen / ehealth / social media?
Naast wet- en regelgeving verandert het zorglandschap. De digitalisering wordt een steeds belangrijker aspect.                                                        Op afstand de cliënt ondersteunen en hem/haar in zelfredzaamheid bijstaan wordt steeds gemakkelijker.  Wat betekent de inzet van een digitale tool  / ehealth voor u als zorgverlener? En wat betekent het voor de cliënt?

JUSTthIS biedt Ehealth advies voor:

  • De eerstelijn. Wanneer u in uw praktijk/HAP ondersteuning nodig heeft bij vragen.
  • Bij de inzet van domitica/ehealth in de thuis situatie –  Juridische randvoorwaarden.
  • Wanneer u voornemens bent ehealth/domitica/online toepassingen in te gaan zetten binnen de instelling? 
  • Bij vragen over de privacy van uw cliënten?
  • Het verbeteren van de kennis van medewerkers over ehealth?

Bij al deze vragen kan JUSTthIS u ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op.

Ontwikkelaar? Ehealth toepassing aan het invoeren? Wat kan JUSTthIS voor u doen?

JUSTthIS biedt advies bij vragen over de ontwikkeling van een app / online tool. Wanneer u een goed idee heeft en dit wilt gaan inzetten in de markt kijkt JUSTthIS samen met u naar de juridische do’s en dont’s. Al de nieuwe toepassingen die u in uw organisatie inzet betekent een wijziging van uw bestaande proces, samen met u maakt JUSTthIS een plan voor de wijziging. Vertrouwen in de toepassing die u aanbiedt, dat is meer dan privacy alleen. Hoe zorgt u voor een betrouwbare inzet van eHealth? Neem contact op zodat u verder kunt met uw ehealth toepassing.

Over JUSTthIS

JUSTthIS adviseert zorgorganisaties en start-ups in de zorg bij juridische en informatiebeheer vraagstukken. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken rondom privacy en procesoptimalisatie.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann