JUSTthIS: juridisch en informatieadvies voor de zorg

Hoe kan JUSTthIS u helpen? JUSTthIS biedt juridisch advies. Daarnaast is JUSTthIS expert op het gebied van privacy in de zorg, informatie(beheer) en eHealth vraagstukken. De focus ligt op ondersteuning van organisaties in de langdurige zorg (GGZ, GHZ, VV&T). U kunt met uw vragen terecht. Ook biedt JUSTthIS trainingen (op maat). Ehealth startups kunnen ook terecht bij JUSTthIS. U werkt aan een innovatie en JUSTthIS ondersteunt u in alle vragen rondom juridische zaken en governance in de zorg.

 

AVG In mei 2018 moeten organisaties voldoen aan nieuwe wetgeving op het gebied van gegevensverwerking. Dit betekent een helder stappenplan. JUSTthIS ondersteunt hierbij. 

Juridisch en informatieadvies 
Advies bij vragen over wet- en regelgeving. Inzicht in knelpunten rondom informatiebeheer en optimalisatie van processen. JUSthIS helpt.

Ehealth advies 
Vragen over de juridische kaders, bij het inzetten en/of ontwikkelen van eHealth toepassingen? Governance vragen? JUSTthIS denkt met u mee.

Training
Nieuwe wet- en regelgeving vraagt om onderhoud van uw kennis. JUSTthIS biedt op-maat trainingen. Meer weten? 

Over JUSTthIS

JUSTthIS adviseert zorgorganisaties en start-ups in de zorg bij juridische en informatiebeheer vraagstukken. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken rondom privacy en procesoptimalisatie.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann