JUSTthIS: juridisch en informatieadvies voor de zorg

Blog de Vegthe – tijd voor een brein update mei 2018

Posted by JUSTthIS in de Veghte, ICT, Zorginstellingen | 0 comments

Tijdens de zomer maak ik de balans op van het jaar tot dusver. Dat geeft stof tot nadenken en soms leidt het tot nieuwe inzichten die ik na de rustperiode meeneem in mijn werkzaamheden. Afgelopen maand liep ik meermaals tegen het onderwerp van een ‘brein update’ aan. In gesprek met een kennis, tijdens een zakelijke kennismaking en via een filmpje op Youtube. Het bevreemde mij dat ik nooit eerder zo specifiek aandacht had gegeven aan dit onderwerp. Immers wanneer je de balans opmaakt, kijk je ook naar je eigen handelen en hoe je denkwijzen daar een onderdeel van zijn. Lees meer.

 

 

Deel aub & Volg ons

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Volg ons & Share

Recente reacties

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann